ma 13 jan. | Caballero Fabriek, Den Haag

Gratis informatiebijeenkomst Mannengroep 'met andere ogen' | 13 januari

De weg naar zelfacceptatie is voor veel homomannen een lange reis. Een reis waarin je steeds opnieuw geconfronteerd wordt met de ogen van jezelf en anderen. Vanaf 10 februari start de mannengroep 'met andere ogen'. Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst leg ik uit wat de mannengroep inhoudt.
Helaas, je bent te laat
Gratis informatiebijeenkomst Mannengroep 'met andere ogen' | 13 januari

Time & location

13 jan. 2020 19:00 – 20:30
Caballero Fabriek, Den Haag, Saturnusstraat 60 - unit 95, 2516 AH Den Haag, Netherlands

About the event

Vanaf 10 februari start ik met een mannengroep. Samen met vijf andere mannen onderzoek je in acht avonden jouw manzijn. Het doel is daarbij om de relatie met jezelf en anderen te verbeteren. 

Je bent van harte welkom op deze informatieavond, waarin ik uitleg waarom ik met deze mannengroep ben gestart, hoe het programma is opgebouwd. En uiteraard heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. 

-----------------------

Korte uitleg Mannengroep 'met andere ogen'

In deze mannengroep leer je met andere, mildere ogen naar je eigen overtuigingen te kijken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verdieping in de relatie met jezelf en anderen.

De mannengroep bestaat uit maximaal zes mannen. Acht avonden komen we van 19.00 tot 21.30 uur samen in de Caballero Fabriek. Het adres is Saturnusstraat 60 - unit 95, 2516 AH in Den Haag. De kosten bedragen 395 euro, inclusief koffie, thee en een parkeerkaart (optioneel). Kijk voor meer info en actuele data op www.reneluisman.nl/mannengroep

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Mannengroep 'met andere ogen'
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Share this event