wo 11 mrt. | Caballero Fabriek, Den Haag

Open avond Mannengroep 'met andere ogen' | 11 maart

De weg naar zelfacceptatie is voor veel homomannen een lange reis. Een reis waarin je steeds opnieuw geconfronteerd wordt met de ogen van jezelf en anderen. Vanaf 18 maart start de mannengroep 'met andere ogen'. Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst leg ik uit wat de mannengroep inhoudt.
Helaas, je bent te laat
Open avond Mannengroep 'met andere ogen' | 11 maart

Time & location

11 mrt. 2020 19:00 – 20:30
Caballero Fabriek, Den Haag, Saturnusstraat 60 - unit 95, 2516 AH Den Haag, Netherlands

About the event

Vanaf 18 maart start de mannengroep 'met andere ogen'. In acht avonden onderzoek je wat het voor jou betekent om man te zijn. Hoe ben jij gevormd als homoman, wat laat je graag van jezelf zien en wat houd je liever verborgen? Het doel is daarbij om verdieping aan te brengen in de relatie met jezelf en anderen. 

Benieuwd of de mannengroep iets voor jou is? 

Je bent van harte welkom op deze open avond, waarin ik uitleg wat de mannengroep inhoudt en wat het je oplevert. En uiteraard heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. 

-----------------------

Korte uitleg Mannengroep 'met andere ogen'

In deze mannengroep leer je met andere, mildere ogen naar je eigen overtuigingen te kijken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verdieping in de relatie met jezelf en anderen.

De mannengroep bestaat uit maximaal zes mannen. Acht woensdagavonden komen we van 19.00 tot 21.30 uur samen in de Caballero Fabriek. Het adres is Saturnusstraat 60 - unit 95, 2516 AH in Den Haag. De kosten bedragen 395 euro, inclusief koffie, thee en een parkeerkaart (optioneel). Kijk voor meer info en actuele data op www.reneluisman.nl/mannengroep

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Mannengroep 'met andere ogen'
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Share this event