Hoe werkt coaching?

Elk coachingstraject begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we de aanleiding en wat je wilt bereiken. Wat moet er straks anders, beter of makkelijker gaan?

Op basis van dit gesprek geef ik aan wat ik voor je kan betekenen en hoe het traject er in grote lijnen uitziet. Zo weet jij waar je ja tegen zegt.

Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit zes gesprekken van 60 minuten. Tussen elk gesprek zit zo'n drie weken zodat je voldoende tijd hebt om de inzichten in de praktijk toe te passen. 

Afhankelijk van je coachvraag zetten we een persoonlijkheids- of loopbaantest in. En tussen de sessies krijg je opdrachten mee die je helpen om de inzichten in je dagelijkse leven toe te passen.

Wat levert het op?

Wat coaching oplevert hangt af van wat je wilt bereiken, waar je nu staat en hoe snel je in staat bent om nieuwe kennis of vaardigheden eigen te maken.

 

Voorbeelden van doelen zijn:

Meer balans tussen werk en privé

Effectieve communicatie en samenwerking 

Meer vertrouwen in jezelf

Inzicht in je kwaliteiten en hoe je deze inzet 

Meer grip op je loopbaan of privéleven

Wat kost het?

Het kennismakingsgesprek is gratis. Daarna betaal je per gesprek. 

Coachgesprek (60 minuten)        

€ 95,- excl. 21% btw 

Wordt coaching vergoed? 

De kosten van coaching worden in sommige gevallen vergoed door de werkgever. Bijvoorbeeld vanuit een opleidingsbudget. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden.

'René is een geweldige coach voor mensen die op zoek zijn naar zelfvertrouwen. Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop René steeds weer deelnemers weet te motiveren om (persoonlijke) doelstellingen te bereiken.' - Rachid

Praktische informatie
IMG_3081Web.jpg

Over mij

Ik ben een gecertificeerde trainer en coach. 

Het vakmanschap van trainen en coachen vraagt om een zorgvuldige, onderbouwde aanpak. Daarom laat ik mij regelmatig bijscholen en ben ik aangesloten bij de Nederlandse beroepsorde voor trainers (NOBTRA).

 

Deze organisatie heeft mij in 2017, mede door mijn maatschappelijke betrokkenheid en expertise in online leren, uitgeroepen tot Trainer van het Jaar.