Inspiratiereis Marokko

startdatum uitgesteld

Achtdaagse rondreis door Marokko
Op dit moment is er nog geen nieuwe startdatum bekend

'De prachtige Sahara woestijn heeft alles wat een mens nodig heeft. Deze reis is een cadeau voor jezelf.'

Stress. Bijna driekwart van alle Nederlanders heeft er last van. En dat wordt voornamelijk veroorzaakt door situaties op de werkvloer en sociale druk. Deze intensieve achtdaagse rondreis door Marokko leert je omgaan met spanning en stress. Door te reizen neem je afstand van jouw dagelijks leven. Zo ontstaat er ruimte om op een andere manier naar situaties te kijken. Onderzoek je eigen patronen en ontdek waar jouw kracht ligt.


De omgeving maakt dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Dwalend door de oude stad van Marrakech worden al je zintuigen geprikkeld. De adembenemende bergen en de eindeloze leegte in de woestijn brengen je dichter bij jezelf. 

Foto's inspiratiereis 2019

'De boxles was een geweldige ervaring en heeft mij inzichten gegeven die ik nodig had. Samen met de trainers ontwikkel je door in je eigen persoonlijke groei en kom je sterk en veerkrachtiger terug.'

In acht dagen reis je vanuit Marrakech via de uitgestrekte Sahara woestijn naar Agadir. Terwijl het landschap langzaam verandert ga je op zoek naar de rust in jezelf. Met behulp van trainingen, praktische oefeningen en het delen van ervaringen met de andere deelnemers, zet je stappen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Welke factoren zorgen bij jou voor spanning en stress en wat heb je nodig om je staande te houden? Daarbij word je begeleid door Debby Tol en René Luisman, twee ervaren trainers. Na afloop van het programma heb je een concreet actieplan nu en in de toekomst om te gaan met spanning en stress. 

Voorafgaand aan de reis heb je een persoonlijk kennismakingsgesprek met één van de trainers. In dit gesprek maken we kennis en onderzoeken we wat jij wilt leren. Zo zorgen wij dat het programma aansluit op jouw persoonlijke ontwikkelvraag.

Het programma bestaat uit:

 • Persoonlijk kennismakingsgesprek (vooraf)

 • Achtdaagse reis van Marrakech via de woestijn naar Agadir

 • Groepstrainingen

 • Individuele coaching

 • Twee overnachtingen in een tentenkamp

 • Kook- en meditatieworkshops

 • Boksclinic in de woestijn

Praktische informatie

 • Achtdaagse rondreis, i.v.m. de corona maatregelen is er nog geen nieuwe startdatum bekend

 • De groep bestaat uit maximaal 12 personen. 

 • De kosten voor deze reis zijn 1.995 euro. Dit is inclusief lokale transfers, overnachtingen, maaltijden en verblijf in de woestijn.

 • De vliegtickets van en naar Marokko, consumpties en tips komen voor eigen rekening.

 • De reis wordt verzorgd in samenwerking met Reis door Marokko​. Deze reisspecialist staat bekend om zijn persoonlijke aandacht. Ook zijn zij aangesloten bij VvKR en STO, waarmee je recht hebt op een reisgarantieregeling.

 • De algemene voorwaarden voor deze reis vind je hier.

Tip: De kosten voor dit programma worden in veel gevallen vergoed door de werkgever. Ook zijn er deelnemers die het programma vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject of als deel van een omscholingstraject. Vraag jouw werkgever, of de instantie die jou op dit moment begeleidt, naar de mogelijkheden.

‘It’s not the load that breaks you down. It’s the way you carry it.’ - Lou Holtz 

Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe startdatum of heb je andere vragen?
Gebruik het contactformulier of bel of mail ons:

Debby Tol

E: debby@debbytol.nu        

T: 06-83970475

René Luisman

E: contact@reneluisman.nl    

T: 06-27102061

 

 
Over de trainers: 

Dit programma  is een samenwerking tussen Debby Tol en René Luisman. Benieuwd wie deze twee bevlogen trainers zijn?

Debby: Zelfvertrouwen is een centraal thema in mijn leven. Weten wat je sterke punten zijn, wat je kunt, wat je waarde is. In de loop van de jaren heb ik geleerd te vertrouwen op mezelf. Luisteren naar mijn gevoel helpt me bij het kiezen van mijn weg. Privé en in mijn werk. 

Vanuit de overtuiging dat je alleen sneller gaat maar samen verder komt train en coach ik mensen en geef ik organisaties advies hoe zij op een eenvoudige manier in staat zijn om verbinding te maken met de wereld om hen heen en met zichzelf. Door keuzes te maken en te kiezen voor dat waar zij voor staan wordt het mogelijk de stap van transitie naar transformatie te maken. 

 

In mijn workshops, trainingen en coachtrajecten draait alles om beleving. Ik geloof dat alles wat je wilt leren over jezelf je diep van binnen weet. Het is de kunst om die kennis naar boven te halen en te gebruiken. 

René: Ruim 10 jaar werkte ik als communicatieadviseur voor een groot, internationaal bedrijf. Toch was ik steeds bang om door de mand te vallen. In het contact met anderen voelde ik me namelijk vaak minder. Daardoor ging ik nog harder mijn best doen om aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Mijn perfectionisme putte me uit. Ik wist dat het moment was gekomen om aan mezelf te werken. 

 

De inzichten die mijn leven zoveel rijker hebben gemaakt, pas in nu toe in mijn dagelijks werk als ontwikkelaar, trainer en coach. Met praktische oefeningen leer ik je hoe je weer in jezelf gelooft, hoe je jezelf overtuigend presenteert en hoe je de communicatie met jezelf en anderen verbetert. ​

In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers mij, mede door mijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar. 

Bel of mail voor een gratis afspraak

René Luisman Training & Coaching:

T: 06 - 27102061

E: contact@reneluisman.nl

Bezoekadres:

At The Park

Kessler Park 1

2288 GS in Rijswijk (bij Den Haag)

Bekijk de routebeschrijving

Postadres:

Oudemansstraat 443

2522TA  Den Haag

KvK-nummer: 59693908

Rekeningcourant: NL49 KNAB 0259 9752 22 

Algemene Voorwaarden en privacy beleid

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black YouTube Icon

© 2020 René Luisman