Meer vertrouwen in jezelf, een volgende stap in je loopbaan of effectiever communiceren. Dat zijn thema's waarbij ik de afgelopen jaren honderden mensen heb begeleid.
 
Ook ontwikkel ik tientallen inspirerende en resultaatgerichte programma's in opdracht van maatschappelijk betrokken organisaties.
 

Trainer van het Jaar 2017/18

In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers mij, mede door mijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar.
Ontwikkelaar, trainer en coach

Loopbaan | persoonlijk leiderschap | effectiever communiceren | zelfvertrouwen | online leren | Caballero Fabriek, Den Haag

Welke diensten bied ik aan:

✓ Individuele coaching 

✓ Workshops | trainingsprogramma's

✓ Incompany training

✓ Train-the-trainer programma's

✓ Advisering en implementatie online en offline leertrajecten

Mijn eigen ontwikkeling

Mijn carrière als trainer en coach begon op het moment dat ik hopeloos met mezelf in de knoop zat. 

 

Ruim 10 jaar werkte ik als communicatieadviseur voor een groot, internationaal bedrijf. Toch was ik nog steeds bang om door de mand te vallen. In het contact met anderen voelde ik me namelijk vaak minder. Daardoor ging ik nog harder mijn best doen om aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Mijn perfectionisme putte me uit. Ik wist dat het moment was gekomen om aan mezelf te werken.

 

De inzichten die mijn leven zoveel rijker hebben gemaakt, pas in nu toe in mijn dagelijks werk als ontwikkelaar, trainer en coach.

Lees hier mijn uitgebreide verhaal >

Gecertificeerd trainer & coach

Als trainer en coach vind ik het belangrijk om integer en professioneel te werken. Naast mijn ruime ervaring als communicatie adviseur ben ik gecertificeerd en erkend NOBTRA trainer & coach. 

De opleiding tot professioneel trainer & coach heb ik gevolgd bij de Trainers Academie in Amsterdam. ​De coachopleiding van Trainers Academie is getoetst en erkend door de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. De Trainers Academie is daarnaast als eerste bureau in Nederland erkend door de NOBTRA. Dit is de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. Daarnaast sta ik als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

 

Bij Phoenix Opleiding in Utrecht heb ik een tweede trainersopleiding afgerond en twee opleidingen op het gebied van Transactionele Analyse. Deze gedrags- en communicatie theorie gaat over de persoonlijkheid van mensen. Ook heb ik een specialisatie in online leren gevolgd.

Meer weten?

Awards

Zilveren award 'Most Inspiring Learning Journey 2016

NOBTRA Trainer van het Jaar 2017/18

Achtergrond & ervaringen van anderen

Curriculum vitae

LinkedIn profiel

Wat anderen zeggen

Mijn opdrachtgevers:
NVvT
Liefde voor leren
The Boost
Universiteit Utrecht
atsync
Brandwonden Stichting
Flanderijn
Buzinezzclub
Greenpeace
Nationale-Nederlanden
Developland
Erasmus Universiteit
ING
Taalclub
COC Haaglanden
SNTR
SNTR
Solid Sense
Solid Sense
Werkclub
VGZ
VGZ
MIcompany
MIcompany
Show more
Hoe word je Trainer van het Jaar?
 

Dat is een vraag die mij vaak wordt gesteld. En het antwoord op die vraag is voor mij gelijk aan hoe je gelukkig en succesvol wordt. Dat valt en staat bij je eigen angsten en onzekerheden onder ogen durven komen, jezelf laten zien en gaan staan voor dat wat jij belangrijk vindt.

 

Als kind was ik stil en verlegen. Op school durfde ik amper mijn mond open te trekken. Al jong ontdekte ik dat ik op mannen val. Opgroeiend in een Christelijk gezin, voelde ik me vaak onbegrepen. Ik verlangde zo naar een plek waar ik onvoorwaardelijk welkom was. 

 

Een traumatisch brandwondenongeluk zorgde ervoor dat ik het vertrouwen in mezelf en in mijn eigen lijf kwijt raakte. En naar mate ik ouder werd, werden mijn belemmerende gedachten sterker. Ik voelde me nooit goed genoeg.  Dit had een enorme impact op mijn sociale leven en mijn carrière. Ik was vaak in conflict met mezelf en anderen en kon situaties urenlang overdenken. Nee zeggen vond ik lastig en in het contact met anderen zocht ik steeds naar de bevestiging dat ik ok was. En daarbij ging ik regelmatig over mijn eigen grenzen.

Tijd om aan mezelf te werken
Na het overlijden van mijn vader realiseerde ik me dat ik met mezelf aan de slag wilde. Ik wilde me zeker voelen en meer verbinding krijgen met mijn eigen lijf. Na jaren van zelfonderzoek, training en coaching ontdekte ik een andere, mildere kant van mezelf. Een kant waarin goed goed genoeg was. En ik 
leerde mijn kritische, niet-functionele gedachten te herkennen, waardoor ik andere keuzes kon maken. 

 

Professionele begeleiding: kwetsbaar en zorgvuldig

Bij mij moest er iets groots gebeuren om mijn leven een andere, positieve wending te geven. Ik gun het mijn klanten dat ze niet zo lang hoeven te wachten. Daarom pas ik de inzichten die mijn leven zoveel rijker hebben gemaakt, toe in mijn dagelijks werk als ontwikkelaar, trainer en coach. En dat bleef niet onopgemerkt. In 2017 werd ik door de NOBTRA (de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers) uitgeroepen tot trainer van het jaar. Naast keihard werken heb ik ook ik geleerd om de dingen op mijn manier te doen en te vertrouwen op mijn intuïtie. 

 

Wat wil jij graag veranderen?

Of het nu gaat om een volgende stap in je carrière, je persoonlijke ontwikkeling of hoe je effectiever kunt communiceren. Alles begint met wie jij bent en waar je voor staat. Ik bied jou een plek waar je jezelf mag zijn. Door mezelf kwetsbaar op te stellen, laat ik je ervaren hoe je stap voor stap met je onzekerheden om kunt gaan. Hoe je je zelfvertrouwen vergroot, zodat je je sterker voelt. Zorgvuldigheid vind ik daarbij erg belangrijk. Daarom werk ik vaak 1 op 1 of in kleine groepen. 

En wat is jouw verhaal?

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw verhaal. Neem gerust contact met me op via 06-27102061 of stuur een mail naar contact@reneluisman.nl. En wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort persoonlijk.

 

Hartelijke groet,

 

René Luisman 

Bel of mail voor een gratis afspraak

René Luisman Training & Coaching:

T: 06 - 27102061

E: contact@reneluisman.nl

Bezoekadres:

At The Park

Kessler Park 1

2288 GS in Rijswijk (bij Den Haag)

Bekijk de routebeschrijving

Postadres:

Oudemansstraat 443

2522TA  Den Haag

KvK-nummer: 59693908

Rekeningcourant: NL49 KNAB 0259 9752 22 

Algemene Voorwaarden en privacy beleid

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 René Luisman