Hoe zorg je dat je overeind blijft als je onder druk staat?
Een conflict met je collega, het gevoel dat je niet op de juiste plek zit, dat je niet langer aan alle verwachtingen kan voldoen of continu aan staat. Situaties die voor spanning en stress kunnen zorgen. Maar wat doe je eraan?
Programma Mentale Veerkracht

Start in maart of oktober 2020 | 11 weken programma | 3.995 euro incl. BTW en excl. vliegtickets |  6 deelnemers | Den Haag en Marokko

Na afloop van dit programma:

✓ Herken je welke factoren jou stress geven en wat de impact hiervan is op jouw persoonlijke en professionele leven;

✓ Weet je wat jij nodig hebt om te ontladen bij spanning en stress;

Kun je in het contact met anderen aangeven wat jouw behoeften; en 

✓ Heb je een persoonlijk actieplan opgesteld om stress en werkdruk nu én in de toekomst aan te pakken. 

Neem jij spanning en stress serieus?

Stress. Bijna driekwart van alle Nederlanders heeft er last van. En dat wordt voornamelijk veroorzaakt door situaties op de werkvloer en sociale druk. 

Hoe je met de problemen waar je in je leven tegenaan loopt omgaat, hangt voor een groot deel af aan de mate van je persoonlijke veerkracht. Of je over een lage of hoge veerkracht beschikt is voor het grootste deel genetisch bepaalt. Het is een vrij stabiel persoonlijkheidskenmerk. Daar kun je door training of coaching niet heel veel aan veranderen. 

 

Waar je wel iets aan kunt veranderen is de manier waarop je met stress die veroorzaakt wordt door ie problemen omgaat. Wanneer je in een stress volle periode zit, zul je ervoor moeten zorgen dat je op de één of andere manier ontstresst om fysiek en mentaal gezond te blijven. Wanneer het je niet lukt om op tijd je stress level te verminderen, krijg je vroeg of laat de rekening gepresenteerd. 

‘It’s not the load that breaks you down. It’s the way you carry it.’ - Lou Holtz 

Wat leer je in dit programma?

Deelname aan dit intensieve programma leert je hoe je mentaal en fysiek gezond blijft. Met praktische oefeningen leer je om stress te herkennen, het contact met je lijf te herstellen en je grenzen te bewaken op een manier die bij jou past. En je werkt jouw inzichten uit in een concreet actieplan, zodat je ook in de toekomst de juiste tools in handen hebt om stress aan te pakken.

Het programma duurt 11 weken en bestaat uit:

  • een intakegesprek;

  • een individueel coachingsgesprek;

  • twee trainingsdagen;

  • een achtdaagse trainingsreis door Marokko; en

  • toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving.

 

Een andere omgeving maakt namelijk dat je anders naar jezelf kunt kijken. Je stapt letterlijk even uit alle hectiek, waardoor je ruimte ervaart om jouw patronen te onderzoeken. Hoe communiceer je met jezelf en met anderen? En wat heb je nodig om jezelf weerbaarder te maken? Daarbij word je begeleid door twee ervaren trainers.

Doordat de groep uit maximaal 6 deelnemers bestaat, is er volop aandacht voor jouw persoonlijke proces.

 

'Het gaat niet om wat je overkomt, maar om de manier waarop je er mee omgaat.’
-
Epictetus, 55 - 135 na Chr. 

Data, locatie & investering
Beschikbare data 2020
Jouw investering

De kosten voor dit programma bedragen 3.995 euro, inclusief 21% BTW. Dit is exclusief de vliegtickets van en naar Marokko. 

 

Dit bedrag is inclusief intakegesprek, individueel coachgesprek, twee trainingsdagen, toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving en een achtdaagse trainingsreis door Marokko. 

 

Tip: De kosten voor dit programma worden in veel gevallen vergoed door de werkgever. Ook zijn er deelnemers die het programma vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject of als deel van een omscholingstraject. Vraag jouw werkgever, of de instantie die jou op dit moment begeleidt, naar de mogelijkheden.

Meer weten? Vul je gegevens in:
arrow&v
Maak kennis met de trainers: 

Dit programma  is een samenwerking tussen Debby Tol en René Luisman. Benieuwd wie deze twee bevlogen trainers zijn?

Debby: Zelfvertrouwen is een centraal thema in mijn leven. Weten wat je sterke punten zijn, wat je kunt, wat je waarde is. In de loop van de jaren heb ik geleerd te vertrouwen op mezelf. Luisteren naar mijn gevoel helpt me bij het kiezen van mijn weg. Privé en in mijn werk. 

Vanuit de overtuiging dat je alleen sneller gaat maar samen verder komt train en coach ik mensen en geef ik organisaties advies hoe zij op een eenvoudige manier in staat zijn om verbinding te maken met de wereld om hen heen en met zichzelf. Door keuzes te maken en te kiezen voor dat waar zij voor staan wordt het mogelijk de stap van transitie naar transformatie te maken. 

 

In mijn workshops, trainingen en coachtrajecten draait alles om beleving. Ik geloof dat alles wat je wilt leren over jezelf je diep van binnen weet. Het is de kunst om die kennis naar boven te halen en te gebruiken. 

René: Ruim 10 jaar werkte ik als communicatieadviseur voor een groot, internationaal bedrijf. Toch was ik steeds bang om door de mand te vallen. In het contact met anderen voelde ik me namelijk vaak minder. Daardoor ging ik nog harder mijn best doen om aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Mijn perfectionisme putte me uit. Ik wist dat het moment was gekomen om aan mezelf te werken. 

 

De inzichten die mijn leven zoveel rijker hebben gemaakt, pas in nu toe in mijn dagelijks werk als ontwikkelaar, trainer en coach. Met praktische oefeningen leer ik je hoe je weer in jezelf gelooft, hoe je jezelf overtuigend presenteert en hoe je de communicatie met jezelf en anderen verbetert. ​

In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers mij, mede door mijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar. 

Vragen? Neem gerust contact op

René Luisman Training & Coaching

Caballero Fabriek (bekijk de plattegrond)

Saturnusstraat 60, unit 95

2516 AH  Den Haag

​​

T: 06 - 27102061

E: contact@reneluisman.nl

KvK-nummer: 59693908

Rekeningcourant: NL05RABO0195256018 

Algemene Voorwaarden en privacy beleid

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 René Luisman