top of page

Algemene voorwaarden & privacybeleid 2023

Op deze pagina lees je onder welke voorwaarden ik mijn producten en diensten aanbiedt. Ook leg ik in duidelijke taal uit hoe ik met jouw persoonsgegevens omga. Zeg je ja tegen een offerte of voorstel van René Luisman Training & Coaching? Dan ga je daarmee akkoord met onderstaande voorwaarden. Je kunt de voorwaarden hier downloaden.

1. Registratie Kamer van Koophandel

Mijn bedrijf René Luisman Training & Coaching staat bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 59693908 geregistreerd.

 

2. Privacybeleid

Wanneer je een coachsessie hebt gehad of opdrachten in een cursus hebt gemaakt, wil je geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die weten wat wij hebben besproken. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Daar hou ik ook niet van. Daarom deel ik jouw gegevens nooit met anderen.

 

2a. Online cursussen

Alle antwoorden die je in een online cursus invult, zijn enkel zichtbaar voor jou en mij. Soms gebruik ik antwoorden of resultaten uit de online leeromgeving voor onderzoek of promotie van mijn producten of diensten. Hierbij zorg ik er altijd voor dat de antwoorden anoniem zijn, zodat ze niet naar jou te herleiden zijn. Wil je dit liever niet? Dan kun je dit doorgeven via contact@reneluisman.nl.
 

2b. Gespreksverslagen

Na afloop van een coachsessie schrijf ik een gespreksverslag. Deze gespreksverslagen bevatten de grote lijnen van wat we besproken hebben, welke oefeningen ik heb ingezet en wat ik mogelijk in een volgend gesprek wil bespreken. Om jouw privacy te garanderen, vergrendel ik de map met gespreksverslagen met een wachtwoord. Ook vermeld ik in deze gespreksverslagen enkel jouw initialen, waardoor deze gespreksverslagen niet te herleiden zijn naar jouw privé-gegevens. Wil je een verslag opvragen of laten verwijderen? Neem contact met me op via contact@reneluisman.nl. Na zeven jaar vernietig ik de gespreksverslagen.

 

2c. Nieuwsbrief

Heb je je via mijn website aangemeld voor mijn nieuwsbrief? Dan ontvang je maandelijks een nieuwsbrief met evenementen, blogs, oefeningen en tips om jezelf te ontwikkelen. Onderaan elke nieuwsbrief kun je je eenvoudig uitschrijven.

 

3. Facturering

Maak je gebruik van mijn diensten of producten, dan betaal je vooraf via de website. Je kunt betalen met iDeal of creditcard. Bij zakelijke opdrachten ontvang je een factuur per e-mail. De data van facturering vermeld ik in de offerte of het voorstel dat je van mij ontvangt. Ga je hiermee akkoord, dan heb je na de factuurdatum 30 dagen de tijd om de betreffende factuur te betalen.  

4. Toegang tot cursus of coaching

Na betaling is je aankoop definitief. Je hebt dan 12 maanden toegang tot de betreffende cursus. Ook voor coaching geldt dat je de sessies binnen 12 maanden via mijn agenda kunt inplannen. Zijn er omstandigheden waardoor het niet mogelijk is om hier binnen 12 maanden gebruik van te maken? Stuur dan een bericht naar contact@reneluisman.nl.

5. Annuleren of wijzigen

Afhankelijk van de dienst die je hebt afgenomen gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: 

5a. Annuleren of wijzigen van coachsessies

Alle aankopen van coachsessies zijn definitief; er vindt geen restitutie plaats. Coachsessies zijn persoonlijk en kunnen niet worden overgedragen aan anderen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een coachsessie moet annuleren, bijvoorbeeld omdat je een andere belangrijke afspraak hebt. Je kunt de datum van een coachsessie tot 24 uur vooraf kosteloos wijzigen. Hiervoor gebruik je de link in de afspraakbevestiging. Bij wijzigingen binnen 24 uur wordt de sessie in rekening gebracht. 

 

5b. Annuleren van trainingen

Tot twee weken voorafgaand aan een training kun je kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht. In overleg bespreken we of je kunt deelnemen op een alternatieve data.

 

5c. Maatwerktrajecten

Is er langer dan twee weken geleden akkoord gegeven voor een zakelijke opdracht en heb ik al voorbereidende uren gemaakt? Dan breng ik deze in rekening tegen een uurtarief van 100 euro, exclusief 21% BTW. Daarnaast kan het zijn dat ik kosten heb gemaakt bij derden. Denk bijvoorbeeld aan het reserveren van een locatie. Je ontvangt hiervoor een gespecificeerde factuur, zodat je weet welke kosten ik in rekening breng.

 

6. Aansprakelijkheid

Als trainer en coach probeer ik zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Dat doe ik door naar je te luisteren, je te adviseren en in sommige gevallen door te verwijzen naar andere hulpverleners. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor je eigen keuzes, beslissingen, gedrag en voor de gevolgen hiervan. Met voorbehoud van opzet of grove schuld is mijn maximale aansprakelijkheid het bedrag dat in rekening is gebracht.

 

7. Ethische Gedrags Code/ Erkend NOBTRA trainer

Als professioneel trainer en coach vind ik zorgvuldigheid, respect en integriteit erg belangrijk. Omdat ik deze waarden uitdraag in mijn werkwijze, sta ik geregistreerd als erkend NOBTRA-trainer. Dit is de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. Deze waarden zijn vastgelegd in de ethische gedragscode (EGC) van de NOBTRA.
 

7a. Over deze Ethische Gedrags Code (EGC)

De EGC biedt trainers uitgangspunten en richtlijnen om verantwoord te kunnen handelen in vrijwel alle situaties waarin zij tijdens de uitoefening van hun beroep terecht kunnen komen, met als belangrijkste doel: het bevorderen van welzijn en veiligheid van de individuen en groepen waarmee zij werken. De EGC biedt trainers daarmee een solide basis van normen en waarden waarop zij tijdens de uitoefening van hun beroep kunnen bouwen.
 

7b. Klachten

Natuurlijk hoop ik dat je eerst contact met mij opneemt om te bespreken wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit? Dan kun je in het geval van een overtreding als opdrachtgever contact opnemen met de NOBTRA, waarna de klachtencommissie een klachtenprocedure zal instellen.
 

Heb je vragen?

Neem dan contact op via contact@reneluisman.nl

bottom of page