WAT anderen zeggen

professioneel en betrokken

Elizabeth de Haan

Operationeel Manager bij Buzinezzclub

Rene is sinds ruim een jaar als Ondernemerstrainer actief voor de Buzinezzclub en begeleidt onze members naar ondernemerschap. Rene gaat hierbij motiverend en respectvol te werk, zodat onze members grote stappen maken. Daarnaast brengt Rene structuur en overzicht binnen de Buzinezzclub en heeft hij ons topprogramma naar versie 2.0 gebracht. Last but not least: Rene is een heel fijne collega met wie we nog lang hopen samen te werken! Ik kan Rene iedereen aanbevelen!

Laura van Halteren

Directeur Buzinezzclub

René is nu een jaar ondernemerstrainer bij de Buzinezzclub en begeleidt de deelnemers met veel plezier. Zijn trainingen zijn van een hoge niveau. René is geduldig, enthousiast en neemt makkelijk initiatief. Hij weet de deelnemers te motiveren en kijkt echt naar iemands mogelijkheden. Hij heeft veel kennis en inzicht op het gebied van ondernemen en weet dit op een hele goede en praktische manier over te brengen. Daarnaast coacht hij de deelnemers ook op persoonlijk vlak en weet hij mensen tot actie aan te zetten. René denkt mee in de organisatie en ontwikkelt ook nieuwe trainingen voor het programma. Als collega is hij zeer prettig om mee te werken. Hij is betrouwbaar, punctueel en fijn in de omgang. Ik kan René dan ook van harte aanbevelen als trainer en coach, maar ook zeker als adviseur of programma ontwikkelaar. 

Lysanne Adriana Jackson

Deelnemer The Boost

René is een top coach! Hij heeft heel snel het vertrouwen van de groep gewonnen en door zijn mooie open houding heeft hij de deelnemers geïnspireerd meer van henzelf te delen en elkaar te helpen. René heeft me vaak geroerd met z'n mooie woorden en veel geleerd met z'n wijze lessen.

Rachid Taouila

Manager Kwaliteit bij Flanderijn

René is een geweldige coach voor mensen die op zoek zijn naar zelfvertrouwen. Tijdens The Boost was ik bijzonder onder de indruk van de manier waarop René steeds weer deelnemers weet te motiveren om (persoonlijke) doelstellingen te bereiken. Daarnaast heb ik uitstekend met René samen gewerkt tijdens The Boost. Tijdens de voorbereidingen heb ik René met een zware deadline onvermoeibaar zien werken zonder aan kwaliteit en goed humeur ook maar een beetje in te boeten. Elk project waar René aan mee werkt mag zich zelf gelukkig prijzen.

Regina te Raa

Communications Specialist at NN Group

René is een communicatieadviseur die snel leert en sterk is in visuele communicatie. Hij heeft oogt voor wat er speelt en wat hij kan bijdragen aan een oplossing. En die krijg je dan ook en vaak meer dan dat. Hij kan uitstekend omgaan met een diversiteit aan mensen, weet de juiste vragen te stellen en is sterk in het neerzetten van een resultaat. Ontwikkelingsgericht en nieuwsgierig. Iemand waarmee je wil werken of in je team wil hebben. 

Please reload

Sjoerd Janssen

Projectleider MIcompany

Wij hebben Rene gevraagd om ons te helpen om offline trainingen te vertalen naar een online variant bij een van onze klanten. Rene was erg doeltreffend in zijn hulp/feedback. Hij zag snel in waar onze krachten lagen, maar ook met welke tips hij ons team, in korte tijd, het effectiefst verder kon helpen! We hebben de samenwerking met Rene als erg prettig ervaren, hij handelt erg professioneel en komt over als iemand die enorm gemotiveerd is om anderen verder te helpen. Dat is je ook gelukt! Bedankt Rene!

Michel van Leeuwen

Directielid Flanderijn

Rene Luisman is bij toeval betrokken geraakt bij de activiteiten van de Flanderijn Foundation. Hij speelt een zeer belangrijke rol bij de organisatie van The Boost, een programma waarin jonge werklozen met een afgeronde opleiding op weg worden geholpen richting een passende baan. Rene heeft het e-learning programma ontwikkeld voor de deelnemers maar fungeert ook als coach voor de vrijwilligers. Hij doet dat met veel passie en kennis van zaken. Rene draagt in belangrijke mate bij aan het succes van The Boost.

Bette Koenjer-Rietveld

Eventmanager

Een paar weken terug meerdere trainingen van René gevolgd. En ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische investering in jezelf is! Ik heb mezelf leren kennen. Ik voel me hierdoor zelfverzekerd en ik weet waar mijn grenzen en kwaliteiten liggen. Mensen uit mijn omgeving merken het op en dat geeft je nog meer energie. Als je een goede trainer zoekt, dan zit je bij René op de perfecte plek!

Jacobien Doornbos

Deelnemer The Boost

Ik heb Rene ontmoet tijdens een trainingsweek voor werkzoekenden. Rene was aanwezig als personal coach. Ik voelde mij snel op mijn gemak bij Rene. Hij stelt goede vragen op het juiste moment, hij laat je nadenken over je situatie en doelen. Rene creëert ruimte om jezelf te zijn, met oog voor ieders persoonlijkheid. Ook is hij open over zijn eigen weg in het leven. Ik heb dat erg gewaardeerd.

Mieke Klaasen

Manager NN Academie

Ontzettend knap hoe je snel volledig in contact stond met de hele groep. Je kwam heel rustig over wat waardoor de groep ook rustig (maar actief) bleef. Na discussies kwam je met een hele duidelijke samenvatting waarin de groep zich herkende. Je voelde precies aan wanneer je flexibel moest zijn in je programma en wanneer je even de touwtjes in handen moest nemen. Onze resultaten zijn behaald! Erg tevreden met de uitkomst van de sessie. René, het was de eerste keer dat ik je in actie zag. Ik had geen twijfels of je dit zou kunnen, maar was wel erg verrast over het hoge niveau waarop je dit werk doet. Echt gaaf en een groot compliment waard! 

Daniëlle Vlaanderen

Universitair Docent Universiteit Utrecht, Coach en Trainer

René heeft een geweldig college gegeven in mijn cursus Coaching and Training aan de Universiteit Utrecht voor een groep van 120 studenten in het engels. René heeft de aandacht van de studenten weten te vast te houden van begin tot eind. De inhoud, over het ontdekken van patronen, was tegelijkertijd een inhoudelijk sterk en goed gestructureerd verhaal en persoonlijk en kwetsbaar door zichzelf als voorbeeld te nemen. Studenten waren muisstil en geconcentreerd aan het luisteren en tijdens opdrachten heel geanimeerd met elkaar aan het werk. Ze stelden vragen en kregen van René soms andere antwoorden dan ze verwachtten. René was uitdagend, warm en betrokken, hij heeft voor een hele open sfeer gezorgd. Net als vorig jaar een smashing performance.

Please reload

Anne Coomans

The Boost

Ik wil je in het bijzonder bedanken voor het wederzijdse vertrouwen, je begrip, je openheid, je betrokkenheid en inzichten. Je bent een échte inspirator!

Deelnemer

The Boost

The Boost is mij gaan helpen om dieper in mijzelf te graven. Mijn reflecties concreter te beschrijven en niet alleen in mijn hoofd zitten dromen en denken. Bewust geworden dat belemmerende gedachten alleen maar tegenhouden en dat het niet de werkelijkheid is. Hierdoor dus meer durf om vragen te stellen en open te zijn over wat je wil en wat je zoekt.

Deelnemer

The Boost

René Luisman toont lef en is respectvol. Tijdens de kennismakingsdag heeft hij dit benadrukt en gedurende de boostcamp ook getoond. Tijdens zijn workshop 'belemmerende gedachten' heeft hij nog meer inzicht gegeven en door de oefeningen werd ik mij bewust hoe gedachten mijn eigen overtuigingen beïnvloeden. Door eerst te vragen wat de verwachtingen zijn en daarna aandachtig te luisteren en door te vragen heeft René mij geholpen wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik in een bedrijf zoek.

Deelnemer

Coachingstraject

Ik heb geleerd dat het zoveel uitmaakt hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik mezelf voel, voor wat ik uitstraal naar een ander. Sinds ik dat besef, heb ik altijd voor een belangrijk gesprek tegen mezelf verteld dat ik genoeg ben zoals ik ben, dat ik al ontzettend veel mee breng en dat ik mag leren. Dat heeft me enorm geholpen, het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven en het werpt zijn vruchten af doordat gesprekken vaak effectiever zijn. Ik durf meer te gaan staan voor wat ik vind. Dit was ook een van mijn leerdoelen en daar ben ik heel sterk in gegroeid.’

Please reload

Victor Feitsma

Expert Learning and Development, Nationale-Nederlanden

René heeft onze sessie goed gefaciliteerd! Hij wilde vooraf precies weten met welk resultaat wij tevreden zouden zijn, vroeg door op te verwachten weerstand en heeft zich goed ingeleefd in de verschillende stakeholders (trainers, modulemanagers, experts, manager).

 

Hij heeft het proces heel zuiver begeleid. René durfde de discussie terug te pakken naar de kern maar was ook flexibel genoeg om op het juiste moment het programma anders op te pakken.

Jeroen

Coachingstraject

Met Rene heb ik een aantal gesprekken gehad over mijn loopbaan. Niet alleen heb ik veel praktische handvatten gekregen, maar ook hebben we gekeken naar achterliggende waarden die voor mij belangrijk zijn. Dat heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen drijfveren. Dat waren ontzettend handige inzichten voor nu, maar ook voor later. Rene had hierbij altijd oog voor mijn persoonlijke wensen en hij werkte bovendien op een hele relaxte en prettige manier.

Deelnemer

Coachingstraject

Ik stond vooraf wat sceptisch tegenover coaching. Maar tijdens de sessies en achteraf vond ik het een prettig traject dat mij nuttige tools heeft gegeven voor het vervolg van mijn carrièrepad. René is een fijne sparringpartner, hij luistert goed en heeft -ook onverwachte- gedachten en realisaties losgemaakt die stof zijn tot nadenken en om mee aan de gang te gaan. Nu, maar ook over langere tijd.

Please reload

Bel of mail voor een gratis afspraak

René Luisman Training & Coaching

At The Park

Kessler Park 1-37E

2288 GS in Rijswijk (bij Den Haag)

klik hier voor de routebeschrijving

​​

T: 06 - 27102061

E: contact@reneluisman.nl

KvK-nummer: 59693908

Rekeningcourant: NL49 KNAB 0259 9752 22 

Algemene Voorwaarden en privacy beleid

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 René Luisman