Workshop

Haal meer uit je trainerschap

Trainers Academie - 'Persoonlijke Ontwikkeling'

Wil jij professioneel trainer worden? Dan is de themareis Persoonlijke Ontwikkeling wellicht iets voor jou. In vier weken verken je wie jij bent als trainer en hoe je op een authentieke manier meer uit je trainerschap haalt.

 

Als trainer ben je nooit uitgeleerd. Net wanneer je denkt dat je het vak van trainer onder de knie hebt, zit er een deelnemer in je training die continu met je in discussie gaat. Je raakt geïrriteerd, twijfelt aan jezelf en reageert onbewust feller dan je wil. En voor je het weet raak je verstrikt in een dynamiek die een negatieve invloed heeft op het leerproces.

Het vak van trainer is een mooi en complex vak. Je neemt je zelf mee voor de groep. Met al je kwaliteiten én de eigenschappen waar je minder blij mee bent. Jouw persoonlijkheid is dus bepalend voor hoe deelnemers in je groep reageren, zich openstellen voor nieuwe ideeën en durven te oefenen met nieuw gedrag. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je instaat bent om de communicatie tussen jou en de deelnemers op een effectieve manier te laten verlopen.

In onderstaande video leg ik je uit wat je kunt verwachten van de themareis 'Persoonlijke Ontwikkeling'.

Wat houdt de themareis in?

Benieuwd of deze themareis iets voor jou is?

Ik geef deze themareis in opdracht van de Trainers Academie. Al 25 jaar is de Trainers Academie dé specialist in leertrajecten tot Professioneel Trainer. Ga voor meer informatie over deze en andere leerlijnen naar de website van de Trainers Academie.