Mijn aanbod

Individuele coaching

In de 1 op 1 begeleiding staat jouw vraagstuk centraal. Denk aan thema's als meer vertrouwen in jezelf, je gevoelens toelaten en uiten, omgaan met (zelf)stigma, openstellen voor intimiteit, omgaan met schaamte en angst. 

Loopbaancoaching

Haal meer voldoening uit je werk door te gaan voor een baan die echt bij je past. Als loopbaancoach help ik je om te onderzoeken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Van loopbaanoriëntatie tot effectief solliciteren.

Gay Men Coaching

Ook lang na je coming-out kan je geaardheid een rol spelen in hoe je contact maakt. Coaching helpt je om jouw plek te vinden in een wereld die soms vluchtig en eenzaam is.

Mannengroep

In acht avonden onderzoek je met een groep homomannen hoe jij bent gevormd, welke rolmodellen je hebt gehad of gemist en hoe je omgaat met schaamte en intimiteit. 

'How to touch & be touched?'

Intimiteit is de basis voor relaties met anderen en voor iemands persoonlijk geluk. In deze Engelstalige tweedaagse workshop onderzoek je wat jij tegenkomt in de aanraking met jezelf en de ander. 

Trainers Academie

Wil jij professioneel trainer worden? Dan is de themareis Persoonlijke Ontwikkeling wellicht iets voor jou. In vier weken verken je wie jij bent als trainer en hoe je op een authentieke manier meer uit je trainerschap haalt.

Advies & ontwikkeling

Heeft jouw organisatie een vraagstuk waar je graag advies over wilt hebben? Of wil je een leertraject op maat? Als ontwikkelaar bedenk ik creatieve en innovatieve leerinterventies, die aansluiten bij de doelen van de organisatie én de deelnemers.