top of page

Individuele coaching

Soms zijn er momenten in je leven waarop je het even niet meer weet. Je voelt je onrustig, twijfelt aan jezelf of hebt het gevoel dat je vastloopt. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een krachtige manier om daar verandering in te brengen.

Coaching levert je nieuwe inzichten op. Maar aan alleen nieuwe inzichten heb je niet zoveel. Daarom help ik je om deze inzichten om te zetten in concrete acties. Door te experimenteren met nieuw gedrag en hier vervolgens op te reflecteren en bij te sturen bereik je een blijvende gedragsverandering.

Voor wie is coaching?

Coaching is niet alleen voor topsporters, succesvolle ondernemers of mensen die in een midlife crisis zijn beland. Ieder mens heeft blinde vlekken. Kwaliteiten die je onbenut laat of niet-functionele patronen. Gedrag waarmee je jezelf in de weg zit of onbewust je doelen saboteert. Zowel in je persoonlijke als professionele leven is coaching een methode om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Coaching_Rene_Luisman_edited_edited.png

Op welke thema's coach ik?

Thema's waarop ik coach:

  • balans (terug) vinden in je leven;

  • jezelf leren accepteren; 

  • meer vertrouwen in jezelf;

  • bewust worden van niet-functionele patronen;

  • meer verbinding creëren met anderen;

  • omgaan met stigma's rondom homoseksualiteit en hiv; of

  • keuzes maken in je persoonlijke of professionele leven.

Hoe werkt het

Hoe ziet een coachtraject eruit?

In het coachingstraject staat jouw vraag centraal. Dat maakt dat elk traject anders is. In een gratis kennismakingsgesprek onderzoeken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. We bespreken wat ik voor je kan betekenen en hoe het traject er in grote lijnen uit komt te zien. Op basis van dit gesprek bepaal je of en wanneer we aan de slag gaan. 

 

Afhankelijk van jouw voorkeur vinden de gesprekken online plaats of op mijn locatie in Rijswijk (bij Den Haag). 

Anders dan bij een therapie richt coaching zich vooral op de toekomst. Dat betekent dat we niet alleen naar het verleden kijken om te begrijpen waarom je doet wat je doet. We onderzoeken ook wat er nodig is om je gewenste situatie te bereiken en gaan hier actief mee aan de slag. 

Daarbij gebruik ik effectieve werkvormen die zijn gebaseerd op communicatie- en gedragstheorieën uit de NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. 

Wat kost een coachtraject?

Een coachingstraject is een investering in jezelf. Je betaalt per sessie van 90 minuten. Een traject bestaat meestal uit vijf á zes gesprekken, waarna je voldoende handvatten hebt om zelfstandig verder te gaan.

Sommige werkgevers vergoeden deze kosten omdat het direct of indirect bijdraagt aan je professionele ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden of check of er een opleidingsbudget is.

Tarief:

Kennismakingsgesprek               gratis

Coachingsgesprek (90 min.)       € 125,- incl. 21% btw

bottom of page