Voorbij het oordeel van goed en fout is een open veld. Ik ontmoet je daar.

Meer vertrouwen in jezelf, een volgende stap in je loopbaan of effectiever communiceren. Individuele coaching is voor iedereen die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen.
 
Coaching brengt je niet alleen een hoop inzichten, maar zet je in beweging. Persoonlijk en resultaatgericht. Zo investeer je in jezelf en jouw toekomst. 
Individuele coaching

Professionele 1-op-1 begeleiding | Caballero Fabriek, Den Haag

Voorbeelden van wat coaching oplevert:

✓ Minder stress en meer balans tussen werk en privé

✓ Effectieve communicatie en samenwerking 

✓ Meer vertrouwen bij het nemen van lastige beslissingen

✓ Meer voldoening in je loopbaan of privéleven

✓ Inzicht in jouw kwaliteiten en hoe je deze inzet 

Wat doe je?

Je zit niet lekker in je vel. Je zit niet meer op de juiste plek. Je bent op het punt beland waarop je het even niet meer weet. Keuzes maken, prioriteiten stellen, gebrek aan zelfvertrouwen, omgaan met druk en stress. We hebben er allemaal mee te maken.

 

Vaak is jezelf streng toespreken, je hart luchten bij een vriend of vriendin of een korte vakantie al genoeg om je weer even goed te voelen. Maar wat als belemmerende gedachten en gevoelens steeds weer de kop op steken en je uit balans brengen? Blijf je in je eentje doorploeteren of gun je jezelf een paar verhelderende gesprekken met een ervaren coach?

Wat anderen zeggen

Lysanne Adriana Jackson

'René is een top coach! Hij heeft heel snel het vertrouwen van de groep gewonnen en door zijn mooie open houding heeft hij de deelnemers geïnspireerd meer van henzelf te delen en elkaar te helpen. René heeft me vaak geroerd met z'n mooie woorden en veel geleerd met z'n wijze lessen.'

Lees meer ervaringen > 

Herken je dit?
 • Wat wil ik nu eigenlijk?
  Een volgende stap in je loopbaan, dat is wat je wilt. Maar wat past er nu echt bij jou? Veel twintigers en dertigers hebben moeite met het maken van keuzes in hun werk of privé leven. Vaak worden er lijstjes met plussen en minnen gemaakt om zo de juiste keuze te maken. Deze rationele wijze werkt echter niet als het gaat over grotere vragen in je leven. Een gevolg is veel gepieker, onrust en moeheid. Je wilt graag leren kiezen met hoofd en hart.

   

 • Je hebt eigenlijk alles goed voor elkaar en toch mist er iets
  Een leuke baan, een mooi huis, een liefdevol gezin en veel vrienden. Toch heb je het gevoel dat er iets mist. Is dit het nu? Er zijn heel veel dertigers die net als jij het gevoel hebben dat er iets wezenlijks ontbreekt in hun leven. Je wilt graag meer voldoening en energie halen uit de dingen die je doet. 

   

 • Er is altijd iets dat je anders of beter had kunnen doen
  Als je kritiek of feedback krijgt, trek je je dit heel persoonlijk aan. Hierdoor heb je soms het gevoel dat je niks goed doet. Als je een conflict hebt met iemand, dan lig je ’s nachts te piekeren wat je anders of beter had kunnen doen, wat je gaat zeggen en hoe je dit kunt formuleren zonder de ander te kwetsen. Je hebt vooral behoefte aan rust en een goede balans tussen werk en privé.
   

 • Goed is eigenlijk nooit goed genoeg
  Als je een project of taak hebt afgerond, zie je vooral wat je anders of beter had kunnen doen. Goed is nooit goed genoeg voor jou; jij legt de lat steeds hoger. Je perfectionisme maakt dat je het beste uit jezelf haalt en tegelijkertijd kost het je veel energie. Je wilt kunnen genieten van je successen en leren hoe je eind van de dag nog energie over hebt voor de dingen die je ook belangrijk vindt.
   

 • Wie zorgt er voor mij?
  Dankzij jou komen anderen niks te kort. Je zorgt graag voor anderen. Maar wie zorgt er voor jou? Je vraagt anderen niet snel om hulp, waardoor je het gevoel hebt dat je er vaak alleen voor staat. Je wilt leren hoe je jezelf kwetsbaar kunt opstellen en anderen om hulp kunt vragen.

Waarom coaching? En wat levert het op?

Waar liggen mijn kwaliteiten en talenten? Hoe zorg ik voor meer balans in mijn werk- en privé? Ik wil een andere baan maar wat dan? Ik wil me graag zekerder voelen. Ik heb moeite met keuzes maken. Ik heb moeite om te ontspannen. Ik weet niet wat ik wil in deze relatie. Zomaar een aantal vragen die ik dagelijks hoor van professionals. Je bent niet de enige.  

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Gedurende dit leerproces begeleid ik je. In het eerste gesprek bepalen we welke doelen jij wilt bereiken en wat hiervoor nodig is. In de daaropvolgende gesprekken gaan we hier met praktische oefeningen mee aan de slag. Elk gesprek sluiten we af met het maken van concrete verbeterafspraken.

 

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen begeleiden met deze vraagstukken. Vragen of problemen hebben soms een diepere oorzaak waar je alleen niet uitkomt. En alle goed bedoelde adviezen van je omgeving leidt tot meer verwarring. De professionele blik van een coach kan dan van grote toegevoegde waarde zijn. 

 
Wat kost het?

Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je graag wilt bereiken, wat ik hierin voor je kan betekenen en hoe een coachingstraject er in grote lijnen uit ziet. Op basis van dit gesprek bepaal je of en wanneer we aan de slag gaan.

Bij individuele coaching betaal je op basis van een uurtarief. Een coachingstraject bestaat meestal uit vijf á zes gesprekken, waarna je voldoende handvatten hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.

Tarief:

Kennismakingsgesprek                  Gratis

Coachgesprek (60 minuten)        € 95,- excl. 21% btw 

Maak gratis een afspraak:

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op. 

 

Liever direct een afspraak inplannen?

Bel of app naar 06-27102061.

Bel of mail voor een gratis afspraak

René Luisman Training & Coaching

Caballero Fabriek (bekijk de plattegrond)

Saturnusstraat 60, unit 95

2516 AH  Den Haag

​​

T: 06 - 27102061

E: contact@reneluisman.nl

KvK-nummer: 59693908

Rekeningcourant: NL05RABO0195256018 

Algemene Voorwaarden en privacy beleid

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black YouTube Icon

© 2020 René Luisman